Multicooker - co to jest i czy warto? Pani Gadżet sprawdza
Piecze, dusi, smaży, gotuje na parze, podgrzewa, a nawet sam robi dżem - multicooker potrafi to wszystko. Urządzenie przetestowała Pani Gadżet, robiąc pastę i cynamonowe ciasto z jabłkami. Zobaczcie, czy warto kupić mulitcooker.
13.03.2015 | aktual.: 17.07.2020 14:25
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Multicooker - co to jest?
Multicooker to wielofunkcyjne urządzenie kuchenne, które idealnie sprawdza się dla osób zapracowanych. Zwane również kombiwarem pozwala gotować, piec, smażyć i dusić potrawy, a wszystko to dzieje się w jednym garnku. Przez wielu multicooker nazywany jest następcą prodiża i jest w tym sporo prawdy, jednak nowoczesne technologie pozwalają na szersze zastosowanie
Multicooker może być wyposażony w różne funkcje i dla niektórych będzie wybawieniem w takcie przygotowania codziennych posiłków. Inni pewnie spojrzą na niego, jak na dodatkowy, zbędny gadżet w kuchni. Jak to wygląda w praktyce? Sprawdza Pani Gadżet.
Multicooker - czy warto?
Czy warto kupić multicooker? Poniższe wideo pomoże wam podjąć decyzję. Na wstępnie warto jednak zaznaczyć, że kombiwary różnią się od siebie pod kątem możliwości, ceny czy dodatkowych funkcji. Przed zakupem dobrze zastanówcie się nad tym, czego oczekujecie po multicookerze, by urządzenie najlepiej spełniało wasze oczekiwania.
Przepis na cynamonowe ciasto z jabłkami znajdziecie w serwisie WP Kuchnia.