Nowa gofrownica MPM
Gofry z bitą śmietaną i owocami czy wytrawne z ziołowym sosem? Bez względu na decyzję, można je przygotować w nowej gofrownicy MGO-13 firmy MPM.
17.03.2014 11:34
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Nowy produkt firmy MPM został wyposażony w płytki z głębszymi rowkami. Rozwiązanie sprawia, że gofry są grubsze i lepiej wypieczone. Natomiast by były jeszcze bardziej puszyste zalecane jest dodawanie do ciasta mineralnej wody gazowanej.
Wysoka moc urządzenia (140. W) sprawia, że płyty szybko się nagrzewają i są gotowe do pieczenia, a ciasto błyskawicznie i równomiernie się zarumienia. Jednocześnie wbudowany termostat pozwala na przykład podgrzewać wcześniej przygotowane gofry. Natomiast wygodne wyjmowanie wypieków gwarantuje nieprzywieralna powłoka płytek wykonana z Teflonu.