HTCSense.com tylko do 30. kwietnia
Źródło zdjęć: © zdjęcie producenta
HTC poinformował, że usługa synchronizacji danych użytkownika HTCSense.com będzie działać tylko do 30. kwietnia. Po tym terminie dostęp do niej zostanie zablokowany.
HTC poinformował, że usługa synchronizacji danych użytkownika HTCSense.com będzie działać tylko do 30. kwietnia. Po tym terminie dostęp do niej zostanie zablokowany.