Critter - elegancka kuchnia polowa

Gotowanie w warunkach działkowych lub kempingowych ogranicza się do rozłożenia składników i akcesoriów na stole lub kamieniu i biegania do grilla. Tymczasem przenośne stanowiska pracy kucharzy istnieją i bywają piękne jak Critter. Kuchnię polową zaprojektował Włoch, który nie lubi ani byle jak jeść, ani przygotowywać jedzenia w byle warunkach.

Critter - elegancka kuchnia polowa
Źródło zdjęć: © Gizmodo.pl

16.08.2012 12:30

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Blat roboczy, schowki, palniki i zlew wkomponowano w jeden stół na podpórkach, który z łatwością przeniesiemy do ogrodu i (też z łatwością –. jeśli posiadamy wielki samochód) zawieziemy nad jezioro. Przenoszenie stanowiska roboczego ułatwiają uchwyty na brzegach.

Elia Mangia tak zaprojektował stolik, by do rozbiórki i powtórnego montażu wystarczyło osiem wkrętów.

Pomysł jest fantastyczny, trzeba jeszcze nabyć ten dom z ogrodem, w którym będziemy urządzać garden party.

Critter będzie do kupienia we włoskim sklepie Skitsch.

Obraz
© (fot. Gizmodo.pl)
gadżetystolikkuchenka
Komentarze (0)