Trwa ładowanie...
d2l34od
x-news
Gadżety

Jak rozpoznać trujące garnki?

To, w czym gotujemy ma ogromne znaczenie nie tylko dla smaku potrawy, ale również dla naszego zdrowia. Czy garnki i naczynia mogą być toksyczne? Prowadząca program "Wiem, co jem na diecie" Katarzyna Bosacka wyjaśniła w "Dzień Dobry TVN", jakich garnków nie powinniśmy używać. Które z nich negatywnie wpływają na nasze zdrowie? W jakie warto zainwestować?
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
Jak rozpoznać trujące garnki?
(flickr.com / Riley Kaminer / CC BY 2.0)
d2l34od

To, w czym gotujemy ma ogromne znaczenie nie tylko dla smaku potrawy, ale również dla naszego zdrowia. Udowodniono, że bardzo dużo substancji, które zawarte są w popularnych naczyniach wydziela substancje, jakie powodują chorobę Alzheimera, bóle głowy, niewydolność wątroby, a często nawet i raka. Zatem - które garnki i naczynia mogą być toksyczne? Prowadząca program "Wiem, co jem na diecie" Katarzyna Bosacka wyjaśniła w "Dzień Dobry TVN", jakich garnków nie powinniśmy używać. Które z nich negatywnie wpływają na nasze zdrowie, a w jakie warto zainwestować? Zobaczcie.

Zobacz również, jak przygotować pyszne i sycące dania jednogarnkowe. Oto najciekawsze przepisy - kliknij w link.

d2l34od

ag

d2l34od

Podziel się opinią

Share
d2l34od
d2l34od
Więcej tematów